Crime Grime

Ensceneren van een plaats delict en grimeren van bijbehorende slachtoffers, waaronder mishandeling, moord en aantasting van lichamelijke integriteit. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze dienst.Special effects

Wij zijn in te huren voor het grimeren van special effects, eventueel met applicaties. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze dienst.


2ND ID

Wij zijn in te huren voor het grimeren van undercoveracties, mystery guests etc. Ideaal voor opsporingsdiensten zoals Particulier Onderzoekers of Fraude Onderzoekers. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze dienst.WORKSHOPS

Met regelmaat organiseren wij workshops Special Effects, Schmink en Grime.

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens deze workshops:

- Schminken

- Grimeren en ensceneren

- Gebruik van LATEX bij het maken van wonden

- Aanbrengen van een baldcap

- Maken van open blaren

- Verouderingstechnieken

- Halloween grime

- en nog veel meer.

Kijk op deze pagina voor het volledige aanbod!Theater GRIME

Wij zijn in te huren voor het grimeren van toneelspelers, straatartiesten etc. Op deze pagina vindt u meer informatie over deze dienst.


LOTUS

LOTUS staat voor Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers. Een LOTUS kan een levensechte ongevallen en ziektebeelden ensceneren, grimeren maar vooral ook acteren. Een goede voorbereiding voor het ontwerp van het letsel of ziektebeeld en het maken van goede afspraken met de opdrachtgever is een van de kernkwaliteiten die een LOTUS moet hebben.

Een LOTUS kan worden ingezet voor EHBO-BHV Onderwijs, maar ook voor oefeningen voor de Grootschalige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen voor Politie, Brandweer, Ambulance, Defensie, Rode Kruis en overige hulpverlenende instanties.

Bij FAKE VISION kunt u terecht voor de inhuur van gediplomeerde LOTUSSEN!


Bellypainting

under construction

Kinder grimeFantasiepruiken