Even Voorstellen

Hartelijk welkom op onze website! Hier stellen wij ons graag aan u voor, kunt u voorbeelden van ons werk vinden en kunt u, als collega artiest, uw materialen bestellen.Ik ben Sabine Agterberg, 38 jaar en getrouwd met Hans. In 2013 ben ik begonnen als LOTUS-slachtoffer, maar heb dit tijdelijk stopgezet in verband met onze 2 jonge kinderen. Tijdens Hans zijn opleiding tot Grimeur Special Effects heb ik steeds model voor hem gezeten en heb ik kennis gemaakt met de opleiding Grimeur Special Effects. Deze opleiding vond ik erg interessant, omdat k al graag wilde gaan beginnen met kinderschmink en bellypainten. Ik ben in oktober 2019 begonnen en heb de opleiding in juli 2020 afgerond

Af en toe heb ik een bellypaint of kinderschmink opdracht, dit wil ik graag verder gaan uitbreiden. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de grime shop, webshopbestellingen en planning van workshops en opleidingen.

Wij werken met kwaliteitsproducten van GRIMAS en volgens de geldende RIVM richtlijnen.Ik ben Hans Agterberg, 43 jaar en in 2016 begonnen als LOTUS-slachtoffer. Na wat ervaring opgedaan te hebben, wilde ik meer gaan doen met grimeren. Daarom ben ik in 2018 begonnen aan de opleiding Grimeur Special Effects bij de Nederlandse Beautyschool te Amsterdam en in juni 2019 ben ik geslaagd voor deze opleiding. De opleiding vond ik zo leuk, dat ik daarna de vervolgopleiding Face-Off ben gaan doen, waar ik het vervaardigen van siliconen protheses, lifecasting en sculpting geleerd heb.

Mijn specialiteiten zijn theater grime, halloween grime, het onherkenbaar transformeren van personen voor diverse doeleinden (2nd ID). LOTUS werk (specialisatie Alcohol en Drugs Incidenten) en het maken van protheses.